ER Norway AS er spesialister på alt som har å gjøre med å skape en bedre arbeidsplass for alle. Under egne varemerker markedsfører vi våre spesialprodukter som hjelper våre kunder med å jobbe mer effektivt i et sunnere arbeidsmiljø, gjennom å fylle funksjoner som ikke finnes på markedet. Vi gjør arbeidsdagen til mennesker litt enklere, tryggere og mer morsom. Vi leder fremfor å følge og skaper fremfor å kopiere. Vi streber alltid etter å bli bedre, mer effektive og er stadig i forandring. Som en del av Rahmqvistgruppen er vi per i dag rundt 300 medarbeidere spredd fra Storbritannia i vest til Hong Kong i Øst. Hovedkontoret vårt ligger i Stockholm.

Som selger i Rahmqvist får du tildelt et varemerke i et distrikt i fylket hvor du bor. Du blir spesialist enten på et rent arbeidsmiljø, ergonomi rundt arbeidsstasjonen, trygt arbeidsmiljø via tilpasset førstehjelpsutstyr eller hvordan gjøre arbeidsplassen din smartere, mer effektiv og bedre organisert. Du planlegger din egen arbeidstid, i tillegg til å bygge opp din egen kundekrets. Du vil ha en frihet som krever mye selvdisiplin og vilje - men du får også mye støtte fra oss. Kan du vise til engasjement og hard jobbing, får du en coach, utdannelse i Rahmqvist College, støtte og alle verktøy du trenger for å lykkes.

Om du kan vise til gode resultater, er en entreprenørsjel med lederegenskaper gir vi deg muligheten til videreutvikling. Om du selv ønsker, kan du utvikles til salgsleder eller salgssjef. Det er alltid behov for flere ledere for videreutvikling på markedet.

For mer informasjon om stillingen og hvor vi har ledige distrikter, ta kontakt med Kristin Kielland på tlf. 48 95 95 09.

Velkommen med din spontansøknad!

Følg oss på:

Facebook
Instagram
LinkedIn

Links teilen


Anmelden und Bewerbung senden

Zurück zu Stellenangeboten